search

BUTIKKEN ER MIDLERTIDIG LUKKET. VI KOMMER SNART TILBAGE!

GRATIS LEVERING OVER 449,- | LEVERING 2-6 ARBEJDSDAGE

Danmark |

Stilrige billedrammer til ethvert hjem

Har du fundet den perfekte plakat hos os og kigger efter en stilfuld og komplementær billedramme? Billedrammer sætter det sidste finish på ethvert motiv, og vi har et stort udvalg af rammer i forskellige størrelser, farver og former. Alle plakater og posters ser bedre ud med en virkelig flot billedramme! De fleste rammer vi har er rektangulære, men vi har en kvadratisk ramme i størrelse 50x50 i forskellige farver, der passer sammen med vores firkantede plakater. Alle rammekanterne har en dybde og bredde på 18 mm. Vores rammer er af høj kvalitet, og vi er helt sikre på, at du finder din nye favorit i vores sortiment.

Vores rammer er ikke bare stilfulde, de beskytter også dine yndlings plakater mod alt fra fedtpletter til vanddråber. Rammerne i vores sortiment har plexiglas, der beskytter din kunst og hjælper dig med at ikke skulle bytte dine plakater ud, medmindre du vil. Akrylglas svarende til almindeligt glas, men går ikke så let i stykker som glasrammer. Rammerne er diskrete og supplerer vores plakater godt!

Pynt vægge med store rammer
Store plakater har brug for store rammer. Vores rammer giver dig mulighed for at komme op størrelsen 70x100, og du kan vælge mellem rammer i sort, hvid eller i eg. Mange af plakaterne i vores sortiment kan du købe i både små og store størrelser, men nogle plakater er kun tilgængelige i en enkel størrelse. I nogle tilfælde kan du uanset hvad bestille store rammer, da disse også er stilfulde med mindre billeder sammen med en passepartout i foretrukket størrelse. Vores passpartout kan købes med vores rammer, og vores produktbeskrivelser forklarer, hvilke passepartout, der passer til hvilke rammer.

Sorte rammer
Mange vælger sorte rammer til deres plakater, og vi forstår godt hvorfor. De sorte rammer virker ofte som en kontrast til hvide vægge og passer til de store flertal af plakater. Sorte rammer passer blandt andet meget flot i hjemmet med masser af hvidt og sort interiør. Hvis du vil give en plakat og ramme i gave, er det en sort variant, der oftest er den sikreste løsning. Vores sorte rammer kan findes i otte forskellige størrelser.

Eksperimenter med billederammer og skab den perfekte billedvæg
Mange af plakaterne i vores sortiment passer godt som billedvæg, og du kan blande og matche rammer i forskellige farver for at give mere liv til billedvæggen. Med en billedmur kan du kombinere plakater og lignende rammer af forskellige størrelser. Billedvæggen kan bestå af rammer både med og uden en passpartout for et interessant look. Vi i Inzpero har lavet et forslag til en stilfuld billedvægge, du kan bestille. Du kan også oprette din helt egen kombination med plakater fra vores sortiment.

Har du fundet en plakat fra os, som du ønsker at bestille, men er usikker på, hvilken billedramme der passer bedst til? Gå gennem vores kunst og se, hvordan plakaterne ser ud med en sort ramme. Du kan også klikke på produkterne for at se, hvordan din yndlings plakat ser ud på væggen med den ramme, vi har brugt som et eksempel.


0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til Shop
Calculate Shipping