search

BUTIKKEN ER MIDLERTIDIG LUKKET. VI KOMMER SNART TILBAGE!

GRATIS LEVERING OVER 449,- | LEVERING 2-6 ARBEJDSDAGE

Danmark |

Dekorer væggen med en Frida Kahlo poster

Dekorer væggen med en Frida Kahlo poster.
Frida Kahlo var en mexicansk maler, som især var kendt for sine selvportrætter og malerier med livlige farver. Kahlo var hans egen inspiration og malede 55 selvportrætter under hendes relativt korte liv. Frida Kahlo omkom i en busulykke, som teenager og havde livslange komplikationer som følge af ulykken. Hun begyndte at male efter ulykken som følge af, hvad der var sket, og mange af hendes malerier afspejler hendes fysiske og følelsesmæssige smerte i forbindelse med ulykken. Frida Kahlo viste sine malerier til den berømte kunstner Diego Rivera som hun giftede sig med senere. Som følge af ægteskab var hun medlem af det mexicansk kommunistparti og var særligt bekymret over kvinders rettigheder. Kahlos malerier var relativt ukendte indtil slutningen af ​​1970, to årtier efter hendes død. På denne tid blev hun genopdaget af kunsthistorikere og politiske aktivister. Siden i begyndelsen af ​​1990'erne er hun blevet betragtet som et ikon for feminismebevægelsen, LGBTQ + samfundet og kulturen af ​​mexicanske indfødte mennesker. Som en vigtig aktør i kunsthistorien anerkendte indflydelsesrige Tate Modern hende som et af det 20. århundrede vigtigste kunstnere. Måske genkender du også hende fra filmen Frida, hvor hun blev portrætteret af skuespilleren Salma Hayek? Faktisk vandt filmen to Oscar-priser i 2003! Nye fortolkninger af Frida Kahlos karakteristiske portrætbilleder, der er glade og farverige er blevet særligt populære i moderne tid. Frida Kahlo er især kendt for blomster og bånd i håret, hendes rige øjenbryn og lange, traditionelle kjoler inspireret af mexicansk kultur. Hvem lader sig ikke pårøre af en frida kahlo plakat?

Udforsk vores Frida Kahlo billeder.
Vi ser godt på, at kunstnere har ladet sig inspireret af Frida Kahlo og hendes historie, og vi har selvfølgelig også hængt os på Frida Kahlo trenden. I online-shoppen finder du diverse Frida Kahlo plakater i forskellige stilarter.

Plakaten Smaak af Frida Kahlo er inspireret af en af Frida Kahlos selvportrætter og er farverig, kvadratisk og passer godt i stuen eller i soveværelset.
Plakaten er malet af kunstneren Smaak. Frida Kahlo posteren kan du få i størrelsen 50x50 og vi har rammer i forskellige farver og stile i samme størrelse for et komplet udseende.

Kahlo Gabriella Roberg er tegnet digitalt med sort og sennepsgule toner og er et friskt, nyt alternativ til de generelle fortolkninger af Frida Kahlos selvportrætter.
Plakaten er tegnet af Gabriella Roberg og passer godt alene såvel som med andre plakater af John Lennon og Jimi Hendrix i samme serie på en billedvæg.

Som vi på Inzpero har bemærket, er interessen for Frida Kahlos kunstværker kun vokset. Se vores kunstneres fortolkninger af Frida Kahlo’s portrætter og bestil din favorit. Tag også et kig på vores stilfulde højkvalitets rammer og sikre dig trendy kunst på væggen derhjemme.


0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til Shop
Calculate Shipping