search

BUTIKKEN ER MIDLERTIDIG LUKKET. VI KOMMER SNART TILBAGE!

GRATIS LEVERING OVER 449,- | LEVERING 2-6 ARBEJDSDAGE

Danmark |

Vores fineste plakater til stuen

Har du en stue, du vil dekorere med plakater? Vi i Inzpero har samlet et stort udvalg af smukke billeder til stuen, uanset smag. Stuen er ofte et af de største værelser i hjemmet, og helst det værelse, du vil forsyne først. Intet er mere kedeligt end en helt tom væg, så vores allerbedste tip er at dekorere de rummelige vægge med plakater af forskellige størrelser og farver. Med os finder du skandinavisk kunst af skandinaviske kunstnere, så du kan have et  stilfuldt, norsk design i stuen. Hvis du bestiller plakater hos os, støtter du lokale talenter og sikrer dig et stilfuldt hjem.

Kunstneren Anna Brandt har flere blomstermotiver, der passer godt på en stuevæg. Plakaterne Edelskog og Crispy November Leaf får du i forskellige størrelser. Eftersom Edelskog er mere sommerlig og Crispy November Leaf kan minde om efteråret, kan disse motiver byttes ud med hinanden afhængigt af sæsonen. Botanisk kunst er meget populært, og vi har mange botaniske plakater i vores sortiment!

Pynt stuevæggen med norske fotografier
Motiver av norske fjell og fjorder er også populær kunst på stueveggen i norske hjem. Sindre Stølen, Anne Olsen Ryum og Morten Noremsaune er eksempler på kunstnere som fokuserer på motiver av det norske landskap. Fotografiet Reinsdyr av Anne Olsen Ryum passer godt på stueveggen for en stemningsfull atmosfære. Det maritime fotografiet Fly av Sindre Stølen passer også godt alene på stueveggen, eller sammen med andre maritime motiver, og fotografiet får deg helt sikkert til å lengte etter sol og sommer. Fotografiet Arctic Living av Morten Noremsaune passer også godt på en enslig stuevegg, gjerne med en stilig hvit ramme.

Motiver af norske bjerge og fjorde er også populære kunstværker på stuevæggen i norske hjem. Sindre Stølen, Anne Olsen Ryum og Morten Noremsaune er eksempler på kunstnere, der fokuserer på det norske landskabs motiver. Fotografiet Reinsdyr af Anne Olsen Ryum passer godt på stuevæggen og giver en stemningsfuld atmostfære. Det maritime fotografi Fly af Sindre Stølen passer også godt i stuen, eller sammen med andre maritime motiver, og fotografiet får dig sikkert til at længes efter sol og sommer. Morten Noremsaune’s Arctic Living passer også godt på en ensom væg, ofte med en stilfuld hvid ramme.

Dekorer stuen med stilfuld billedvæg
Stuens sidevægge er ofte mere rummelige og det kan friste at dekorere væggene med en billedvæg. På den måde kan du kombinere dine yndlingsmotiver, uanset om plakaterne er af forskellige størrelser og fra forskellige kunstnere.

Lader du dig inspirere af ikoniske folk, kan en billedvæg med plakater af Frida Kahlo, John Lennon og Jimmi Hendrix være den perfekte mulighed for dig. Plakaterne er kvadratiske, og du kan få dem i størrelserne 50x50 eller 70x70. Kunstneren Gabriella Roberg står bag motiverne, og billedvæggene fanger garanteret ethvert øje. Vælg mellem trærammer i sort, hvid eller egetræ for at sikre, at dine billeder er beskyttet.


Er du glad for farverige plakater? Hvad med denne billedmur fra NYBS med motiverne Bedste venner, og Vi går sammen? Plakaterne kan du få i alle størrelser, hele vejen ned i størrelsen 13x18 og op til størrelsen 70x100.

Består din stue af mørke nuancer? Hvis du er på udkig efter en fuld billedvæg med plakater i mørke farver kan billedvæggen fra Anne Grete Tolo falde i smag hos dig.

Har du fundet den perfekte plakat til stuen? Klik på produktet og lad dig blive inspireret af, hvordan vi har dekoreret væggen med din yndlings plakat. Du kan også bestille rammer til gode priser hos os og PassePartout, hvis du vil have store rammer til dine plakater. Uanset hvordan du vil dekorere din stue, har vi garanteret plakater til din smag.


0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til Shop
Calculate Shipping