search

BUTIKKEN ER MIDLERTIDIG LUKKET. VI KOMMER SNART TILBAGE!

GRATIS LEVERING OVER 449,- | LEVERING 2-6 ARBEJDSDAGE

Ukategorisert |

Abstrakt kunst til alle hjem

Vi ser, at abstrakt kunst er meget populær hos vores kunder. Abstrakt kunst kan defineres som emner, der ikke forestiller sig objekter, og gør det derfor muligt for kunstholderen at fortolke maleriet på deres egen måde. Vi har mange plakater af abstrakt kunst i vores sortiment. Vi i Inzpero er glade for abstrakt kunst og har mange alternativer fra forskellige kunstnere. Tag et kig på vores abstrakte kunst og book din favorit til en god pris!

Abstrakt kunst ser lige så godt ud i stuen som på børnenes værelse eller soveværelse. Uanset om kunsten er i sort og hvid eller i farve, kan du vælge plakater efter resten af ​​dit hjems interiør, så plakaterne supplerer resten af ​​atmosfæren.

Kombiner din favorit abstrakte kunst på en billedvæg
En stilfuld billedvæg giver dig mulighed for at kombinere dine yndlings plakater og fylde væggen med glæde. Lav en billedvæg med din yndlings abstrakte kunst! Vi har lavet forslag til billedvægge, som du kan finde her.

Hvad med billedvæggen Red And Yellowstones Explosion? Billedvæggen består af tre plakater af abstrakt kunst i gule og røde nuancer. Plakaterne Symphony in Yellow and Blue af Kubistika, Indecisive af Anne-Mette Juul Svensson og HOT HOT HOT af Isaksson ART er inkluderet i billedvæggen. Plakaterne kan fået i alle vores rektangulære størrelser, og billedet Indecisive kan også fåes som en kvadratisk variant. Vælg forskellige størrelser på plakaterne for at få et legende udtryk eller skab din egen billedvæg med plakater af forskellige størrelser.

Er du på udkig efter en farveeksplosion af en billedvæg? Vi har kaldt billedvæggen Passion, og plakaterne består af Passion og Passion nr. 2 som begge er lavet af kunstneren Melina Dahl. Hvis du vælger at bestille hele billedvæggen, kan du vælge at tilpasse størrelsen af ​​de plakater efter eget valg og ramme efter din egen præference. Vælg en træramme i sort, hvid eller eg. Billedvæggen passer perfekt ind i et rum, der ellers er farve-neutraliseret, da al opmærksomhed er rettet mod billedvæggen.

Find den bedstsælgende abstrakte kunst i sortimentet
Du kan vælge og vrage plakater fra vores bestseller liste. Hvis du bestiller en plakat fra denne liste, ved du, at hvad du bestiller er trendy! Bestil plakater baseret på din præference inden for farveskema, størrelse og designs. 

Plakaten Hidden Colours nr. 1 af kunstneren Jimmy Ralsmark sælger godt og kan købes i størrelser fra 13x18 til 70x100 og kombineret med en ramme i sort, egetræ eller hvid. Plakaten har blå, grå, gule og røde toner og passer perfekt i mange hjem. Hæng plakaten op på stuevæggen eller kombiner den med andre plakater fra samme kunstner.


Plakaten Evergreen 1 af Linda Kofoed er også en af de bedstsælgende abstrakte plakater her hos Inzpero. Plakaten består af naturlige farver som mørkeblå og beige og passer fint i stuen og i soveværelset. Plakaten kan tage al opmærksomheden på væggen eller kombineres med Evergreen 2 fra samme serie af samme kunstner. Ligesom plakaterne fra Jimmy Ralsmark kan du også bestille Evergreen 1 og Evergreen 2 i mange forskellige størrelser.

Uanset om du er på udkig efter en simpel plakat eller billedvæg i abstrakt kunst, vil du garanteret finde noget, der falder i smag i vores sortiment!


0
0
Din kurv
Din kurv er tomTilbage til Shop
Calculate Shipping